Bedrijfsgegegevens en bedrijfshistorie

Ons bedrijf staat sinds 1977 ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nr. 27091802

BTW NR 07713219B01

Wij zijn in mei 2018 verhuisd van Wateringen naar den haag

TEL. 0614476240

email  info@wateringsewitgoedservice.nl

U vind ons ook op www.facebook.com/onderdelenhuiswateringen

 

 

BEDRIJFSHISTORIE                                                                                                      

Wateringsewitgoedservice is al meer dan 35 jaar een specialist in reparatie van witgoed van alle bekende merken.Daarnaast zijn wij mede door onze jarenlange relatie met Europart ook een echte onderdelenspecialist.

augustus 1977 werd onder de naam V.S .O.P. in de v.d. Vennestraat te Den-Haag gestart met de verkoop van gebruikte goederen waaronder witgoed. Op 1 januari 1985 verhuisde het bedrijf naar de Paul krugerlaan en werden de activiteiten beperkt tot witgoed occasions, gebruikte onderdelen en reparaties. In de loop der jaren vonden heel wat occasions hun weg naar dankbare klanten en was het geen uitzondering dat deze apparaten nog 10 jaar of langer probleemloos functioneerden. In die periode is ook de firma v. Oijen, voorheen gevestigd aan de Parallelweg en Hoefkade, in het bedrijf opgegaan en werden zaken gedaan onder de naar V.S.O.P. & v. Oijen. In 1998 verhuisde het bedrijf naar de Rijswijkseweg te Den-Haag en werd een z.g. Europart-shop begonnen. Helaas leverde dit niet de gewenste resultaten op. De winkelactiviteiten werden op 1 januari 2003 gestaakt en vanaf die datum werd het bedrijf hoofdzakelijk als reparatiebedrijf voortgezet en verhuisde het bedrijf naar Wateringen. Door het teruglopen van reparaties en de toenemende vraag naar onderdelen in het Westland, de groeiende wijk Wateringseveld en aangrenzende woongebieden werd per 1 december 2005 in het naastgelegen winkelpand een nieuwe Europart onderdelenshop geopend.Vanaf 1 decemer 2011 werd de  onderdelenshop geexploiteerd onder de naam Het Onderdelenhuis Wateringen en het assortiment aanzienlijk uitgebreid.

Om de winkelactiviteiten ook in de toekomst te kunnen continueren werd per1 april 2013 een eigen webwinkel opgestart  ter ondersteuning .Helaas is hierdoor het aantal klanten dat door de toename van het online winkelen afnam nauwelijks gegroeid en is de stenen winkel op 1november 2014 opgeheven en zijn wij uitsluitend als  webwinkel met nog wel mogelijkheid tot afhalen door gegaan.

Tenslotte hebben wij  na meer dan 40 jaar onze activiteiten in mei 2018 beperkt tot het uitverkopen van onze voorraad  via onze webshop waarnij u van flinke kortingen kunt profiteren.

Verder blijven wij met onze jarenlange ervaring voorlopig nog wel beschikbaar voor hilp bij reparaties