Wij repareren al meer dan 30 jaar witgoed en huishoudelijke apparaten van alle gerenommeerde merken en beschikken dan ook over een enorme expertise

 

                                                                                                                                                                                                              Een van onze specialiteiten is nog steeds de vakkundige reparatie van wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens en magnetrons. U kunt bij ons echter ook terecht voor reparatie van bijvoorbeeld een stofzuiger (alleen gerenomeerde merken), koffieapparaat, friteuse, keukenmachine, kortom alle klein huishoudelijke apparaten.

Onze filosofie is SNEL, VOORDELIG, VERANTWOORD EN  VAKKUNDIG repareren en voor uw probleem een passende oplossing te vinden. Wilt u zelf repareren dan is dit voor ons geen probleem. Wij geven u graag gratis alle mogelijke adviezen (kijk hier voor ook bij reparatietips), maar stellen het wel op prijs als u bij ons de eventuele onderdelen besteld.

 Snel:

Wij werken in een relatief kleine regio waardoor wij u vaak binnen 24 uur kunnen helpen. Voor de gerenommeerde merken hebben wij veel nieuwe en gebruikte onderdelen op voorraad zodat de meeste storingen ook binnen 24 uur verholpen kunnen worden. Zijn er speciale onderdelen nodig, of gaat het om een minder bekend merk dan zijn wij afhankelijk van de levertijd van de fabrikant.

 Voordelig:

Wij zijn een klein bedrijf en dat willen we ook blijven. Geen duur personeel en dure advertenties, want daar moet u als klant altijd aan meebetalen. Indien nodig repareren wij met vervangende nieuwe onderdelen, die wij inkopen buiten de fabrieksservice om, rechtstreek bij de fabrikant of gebruikte cq. gereviseerde onderdelen. Tenslotte kunnen wij u zonodig doorverwijzen naar de fabrieksservice, doordat bij deze reparatie vaak door coulance regelingen goedkoper uitvalt.

 Verantwoord:

De reparatiekosten moeten naar ons inzien wel in verhouding staan tot de nog te verwachten levensduur van het apparaat en de eventueel in de toekomst nog te verwachten kosten. Zo is het bijvoorbeeld onverantwoord om 4 nieuwe banden onder een auto te monteren die toch niet meer door de APK keuring komt. Door onze vakkennis kunt u bij ons een goed advies verwachten. 

 Vakkundig:

Wij hebben een expertise van 25 jaar en voor de meeste storingen ook een passende oplossing. Ook kunnen wij u vooraf een goede prijsindicatie geven. Alhoewel wij vrijwel alle merken kunnen repareren kan het incidenteel voorkomen dat wij u niet kunnen helpen. Wij verwijzen u dan door naar de technische dienst van het desbetreffende merk.

 Voorrijkosten:

Wij rekenen voor onze regio 35 euro voorrijkosten incl 15 minuten arbeid.Bij kleine reparaties betaalt U dus alleen het onderdeel em de voorrijkosten.

 Prijsopgave:

U krijgt als wij bij u langs komen altijd vooraf een prijsopgave . Ook kunt u ons bellen of emailen voor een prijsopgave.Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna voor elk merk en type aan de hand van uw klacht al opgeven wat reparatie gaat kosten en of dat ook verantwoord is

u kunt mailen naar info@wateringsewitgoedservice.nl. ook kunt u whatsappen naar 0614476240